Shopping i Lkpg och förändring.



Gårdagen:
Slutade jobbet vid halv tio och Tobias och Astrid kom och mötte mig.
När jag kom hem duschade jag och åt frukost och sen kom Ullis.
Vi tog Astran och åkte till Ikano tillsammans med Sandra.
Dagen slutade med avsevärt mycket längre hår.

När vi kom hem från stan blev det att åka ut till Harg direkt.
Det var ju Tommy födelsedag och det firades med tårta och kakor.
Tillbaka hemma igen bjöd Tobias på en otroligt god middag.
Meningen var sen att vi skulle ha tjejkväll, men både Tommy, Mattias och Mats var med uppe hos Ullis.


fullspäckad eftermiddag.



Först gick jag upp till Danne och Sandra.
Ullis var där och klippte Dannes hår.
Sen kom Tobias hem och vi åkte och handlade på Coop i Linköping.
När vi kom hem slängde jag mig i duschen och sen lagade jag mat.
Till middag blev det bakad potatis och tonfiskröra, mums!
Nu ska jag titta på Svenska Hollywoodfruar och sen ska jag lägga mig och läsa.

Lunch med flickorna.



Sandra och Ullis kom och hämtade upp mig och tillsammans gick vi och åt lunch på Nyfiket. Deras kyckling och pasta sallad är den bästa i stan och dessutom har dom så trevlig personal. Efter maten fönstershoppade och hittade en del fint. Det är verkligen varmt och skönt idag fast det är lite mulet.

Tommys födelsedagsfest.

En mycket lyckad kväll med fint väder, trevliga människor, grillning, bra musik och eld. Kunde det blivit mycket bättre än så?














Inför festen ikväll.



Ikväll är det äntligen dags för Tommys födelsedagsfest och början på sommarens utefester. Eftersom det är första utefesten det här året passar jag på att vara lite extra vårig. Klänning med rosor, dessutom har jag dekorerat naglarna med blommor. Sen gjorde jag något helt nytt, jag testa nämligen att vaxa benen! Det var inget märkvärdigt, det sved lite självklart men det var uthärdligt. Ja, nu vet ni det. Ha en riktigt trevlig lördag, för det tänker jag ha.

En sak till, hur lyckas du alltid ha sol på din födelsedagsfest Tommy?


En lugn dag hemma.



Skulle ha ätit lunch med Ullis på Nyfiken idag, men det strulade till sig för henne på jobbet så hon fick jobba ett annat pass. Jag tog det istället lugnt hemma. Jag tittade på "revolutionary road" och strök tvätten, sen städade jag lite mera av bara farten. Astrid fick sig ett bad också, så jag är ju inte direkt någon favorit just nu. När Tobias kom hem från jobbet åkte vi och handlade tillsammans med Sandra, sen gjorde vi en god wook. Nu har jag duschat och ska ha en lugn kväll framför tv:n med ett fruktfat.

I morgon är det jobb igen, och från och med i morgon får vi inte ha med oss datorn längre. Det är inte våran brukare som klagat och inte någon på kontoret. Men det finns en person som är aningen problematisk om man säger så. Kommer bli jobbigt att ta sig igenom dagen utan, men jag har med mig en bok och hoppas på att klara det utan att bli galen.

Magnus Betnér.



Det här har varit en av dom roligaste kvällarna i mitt liv. Han är och förblir den roligaste mannen i sverige. Det är otroligt att han alltid kan komma fram med nytt material och hans sätt att driva med sig själv är klockrent. Nu måste jag lägga mig på soffan, jag har ont i magen efter att ha skrattat i 1,5h!

Nu är jag i ordning.



Nu har jag duschat och blockat i ordning lite här hemma.
Så här kommer jag se ut ikväll, älskar verkligen min nya tröja/sommarjacka.
Nu ska jag krypa upp i soffan en liten stund och ta det lugnt till Tobias kommer hem från jobbet. Jag ska börja läsa Liza Marklunds Sprängaren. Har även studio sex, Paradiset och Prime time som ligger och väntar på mig.

Finbesök från Kisa.

Nu har Ullis och jag varit inne i Lkpg och hämtat upp hennes bror på hans skola.
Han, Tobias, jag och Ullis ska nämligen gå och titta på Magnus Betnér ikväll.
När vi hade mött upp honom fick vi och åt lunch på Kebabbaren och sen åkte vi hem.

Nu ska jag duscha och göra i ordning lite här hemma.
Vid fem skulle vi mötas upp här och äta Taco tillsammans och även Mattias och Mats kommer. Jag tror det här blir en väldigt kul kväll.

En sväng till Lkpg.



Höll på att förgås innan jag äntligen kunde gå från jobbet i morse.
Hoppade in i duschen och när jag kom ut igen var Ullis här och hade med sig frukost.
Vi åkte till Lkpg och gick på Ikano och Ikea, det var trevligt.
Min fynd idag var en klockradio, den omtalade tröjan från Gina (i rosa så klart) och grejer till att göra egen fransk manikyr.


Söndag eftermiddag.



Tommy har varit här och spelat Tv-spel och jag har suttit och tittat på web-tv.
Lugn och skön eftermiddag med andra ord. dessutom, ikväll kommer Ullis hem från Gbg! Jag ska hämta henne på stationen och sen ska vi ta en fika på Donken. Det blir en perfekt avslut på den här helgen.

Promenad med otroligt många vårtecken.
















Gårdagen.

Tommy och Tommy var och hälsade på en sväng på eftermiddagen. Sen åkte vi för att fira Marcus och Håkan. Det bjöds på Taco och var lika trevligt som vanligt. Amix var lite besviken för att Astrid inte var med tror jag. När vi kom hem kom Danne och Sandra över och vi tittade på filmen Inglourious Basterds. Sen kom vi i säng runt kl2 och sov till 11. Nu har vi ätit frukost och ska gå ut och gå.

Cravings och film.



dagens craving: Body Lotion "Happy Time" från Nivea och kokosbollar.
Dock ska jag inte äta Body lotin, utan ha det på kroppen. Men det kanske ni förstod?

Tobias och jag åt frukost här hemma vid kl12 och sen åkte vi ner till Kvarnen. Hissarna öppnar sig när vi skulle ner och där står Micke och Ewa. Dom såg lika förvånade ut som vi var. Det var trevligt att träffa dom i alla fall.

Nu är vi hemma igen och ska lägga oss i soffan och titta på filmen "boondock saints 2", jag tyckte verkligen om ettan så jag hoppas att den här kommer att var bra också.

fest hos Danne och Sandra.

Tyvärr har jag bara bilder på mobil pga att min lilla smidiga kamera bara laddar ur batterierna hela tiden.

Men det blev verkligen en höjdarkväll igår med så många trevliga människor. Fick träffa Sandras bror som precis kommit hem från Tanzania efter att ha åkt dit med skolan, han går fordon. Var verkligen intressant att höra honom berätta om det, vilken upplevelse! Vi satt först hemma hos Danne och Sandra och sen gick vi ner till Newport som för ovanlighetens skull var full med folk. Så det blev riktigt roligt där nere också. Sen gick vi hem igen och jag stannade på efterfesten en stund innan jag gick hem och somnade som en stock.

Tack Danne och Sandra för den trevliga kvällen!

Otur som slutade bra.




Igår hade jag riktig otur. Min telefon la av och startade sen inte igen och där satt jag och hade 14h kvar att jobba. När jag kom hem visade det sig att den var paj och alla telefonnummer var borta. Jag åkte direkt till netonnet lagershop nu på förmiddagen och köpte mig en ny. Det går ju inte att leva utan mobiltelefon. Som tur var var minneskortet helt okej så alla bilder var kvar, men som sagt, alla nummer är borta. Min nya snygging är en Sony Ericsson W508. Nu ska jag mysa upp mig i soffan och titta på "En fyra för tre" med lite helggott.

En lunch i solen och nya gardiner.



Fikan med Hanna blev inställd i sista sekund, men jag gick ändå ner till centrum. Jag tänkte att någon stöter man säkert på, det visade sig att jag hade rätt. Mattias och jag åt lunch tillsammans på Nyfiken och när vi satt där träffade jag Helena och Stina-fina.

Gick en sväng på Kvarnen och fick med mig Mattias in på Hemtex fast jag sa att han fick gå om han ville. Jag fick hjälp att välja ut ett par riktigt våriga gardiner. Sen skildes vi åt och jag gick och handlade på Ica och sen gick jag hem. Nu har jag satt upp dom nya gardinerna och ändrat lite färger i vardagsrummet.

Skulle ha gått ut och gått med Ullis ikväll, men hon fick reda på att istället fär att sluta 18.00 blir hon kvar till i morgon bitti. Jag tycker verkligen synd om henne.

Fika på stan.



Ska fika med Hanna som jag jobbade med förra sommaren.
Vi har så himla länge snackat om att vi ska göra det, och idag är det ju det perfekta vädret. Ska gå en sväng på stan också, om man verkligen kan säga så om Mjölby centrum? Gå runt på Byn kanske är mera rätt..

I vilket fall ska det bli väldigt trevligt.
Nu ska jag slänga på mig mina röda converse och midjekorta skinnjacka, hörs!

God morgon.



Ullis ringde någon gång efter nio, hon var bitter över att behöva jobba när det är så här vackert väder. Jag hade gärna suttit med henne ute i solen idag så jag tycker också det är synd. Jag skickade iväg ett sms till Sandra för jag kände att jag verkligen ville komma ut med någon, ta en fika eller nått. Men hon skulle till Norrköping så det sket sig.

Nu sitter jag här med kli i fingrarna och vill verkligen hitta på något.
Ska börja med att hoppa in i duschen och använda mitt nya shampoo och balsan som kom på posten igår, sen får jag se vad dagen har att erbjuda.

Lack.



Enligt mig finns det inga bättre nagellack än IsaDora. Det är nog inte många som är förvånade eftersom jag använder mycket smink från det märket också. Mina favoritfärger nu i vår är dessa fyra. Cleamy Nude (601), City Red (640), Pure Coral (193) som är en favorit från förra året och Brilliant Lily (113)


Underbart.




Sitter på balkongen i solen och tar en fika.
Astrid ligger och snusar och sover på en liten kudde här bredvid.
Barn åker förbi på rollerblades och jag har faktiskt sett några grabbar i kortbyxor.
Mtv står på i bakgrunden och livet är riktigt trevligt.

Det blir en bra dag.

God morgon på er!
När jag vaknade i morse var det mulet och ganska kallt.
Men nu verkar dagen bara bli bättre och bättre.
Avloppet är fixat, jag håller på att färga håret och solen skiner.
Kanske ska ta och träffa Sandra om några timmar också.

Måste visa er den fina vänskan jag köpte i Norrköping igår på NewYorker.
Jag har sökt länge efter ett praktisk men snygg vardagsväska och här har vi den.


Min Måndag.




Tanken var att jag skulle gå hem efter jobbet och ha en lugn dag hemma.
Men så blev det ju inte, för jag följde nämligen med Ullis och Sandra till Norrköping.
Vi åt lunch och gick i lite affärer och var ute i det vackra vädret.

Jag har börjat göra i ordning på balkongen också, med hjälp av Astrid så klart.
Har lagt plattor idag och det börjar se riktigt bra ut redan nu.

Heldag i Lkpg.



I morse åkte Ullis, Tobias och jag in till Linköping. Vi började med att gå in på OnOff och titta ut en bänkdiskmaskin åt Ullis. Det blev en svart - självklart! Men när vi kom till Krauta för att köpa tillbehör öppnade Tobias av en slump förpackningen, och diskamaskinen var vit. Vi hade fått fel maskin.. Så det var bara att åka tillbaka till OnOff igen. För besväret fick Ullis i alla fall maskinen lite billigare. Efter det kände vi att vi behövde lite ny energi, så vi åt lunch på Chili. Sen tog vi en vända på IKEA, där var vi inte ensamma. Jag köpte lite grejer till balkongen och förvaring till min garderob.

Nu har Tobias och jag varit hemma och vilat ett tag. Så nu är vi pigga och glada igen och ska upp till Ullis och bli bjudna på middag. Sen blir kvällen lugn eftersom jag jobbar i morgon.

Plattat och klart.



Har vimsat omkring hela morgonen och försökt få saker gjorda, men det har ju gått lite sådär. Nu vid kl ett har jag äntligen fått igång en diskmaskin och en tvättmaskin. Jag har dessutom precis tagit mig ur pyjamasen. Har plattat håret också, och jag kom fram till att det verkligen är dags för både klippning och färgning snart.

Tjejkväll.

Började med att vi skulle se Hockeyn eftersom Ullis är ett inbitet sportsfan. Jennifer var mer sugen på att titta på serien vampire diaries så hon kläckte ur sig -Hoppas Djurgården sätter två snabba nu så vi kan byta över. Idag tror jag hon ångrar sig. Vi bytte ju över i alla fall, vi var tvungna var Ullis klarade inte av att se mera.

Sen är jag inte helt säker på om Ullis vill vara vän med mig längre, Jennifer och jag lurade henne ganska fint igår. Men det stod ju inte på kvittot, eller hur Ullis?

Roligaste tjejkvällen på väldigt länge!


Mjölby runt.



Jag är en riktig Svensson-handlare. För mig är det ICA, Konsum eller Hemköp som gäller. Men idag tog Ullis och jag en sväng för att vidga våra vyer. Först gick vi ut till Netto och där fans ju faktiskt helt vanliga varor, fast ett par öre billigare. Vi gick vidare till Lidl, det var inte riktigt lika trevligt. En massa saker man inte hade någon aning om vad det var. När vi var på väg hem hittade vi en affär som heter Phuthai Market på Kanikegatan. Jag köpte färdiga nudlar, bilden till vänster. När vi gick förbi Nyfiken hade dom fått ut en skylt där det stod att dom sålde Bosses-glass. Vi gick in för att titta och jodå, det hade dom. Så det fick bli en bägare med det också innan vi tog oss hem.

Fika och en promenad.



I förmiddags var ullis här och vi tog en fika och pratade om hennes framtid. Hon ska snart söka utbildning och då kan det ju vara bra att ha ett hum om vad man vill bli. När hon hade gått dammsuga jag av här hemma. Sen gick jag och mötte upp Sandra på stationen och vi tog en promenad med Astrid. På vägen hem gick jag förbi affären och nu är jag hemma och väntar på att Tobias kommer från jobbet så jag kan börja med middagen.

Mysig middag och tv i sängen.




Eftersom det var Tobias sista lediga dag igår passade vi på att ta det riktigt lugnt.
Vi åt middag framför tv:n och sen la vi oss skapligt och tittade på tv i sängen.

Våran söndag.

Dagen började med att vi bytte vatten och städade ur akvariet, kokade sand och alla stenar. Sen åkte vi till Karlssons en sväng och vi hittade en fin ljuslykta. Vi fick med oss två söta nallar hem till Astrid också, och hon blev så glad så våran lilla tjej. När vi kom hem plockade vi lite hemma och nu ska vi sätta oss och titta på serien "En fyra för tre" igen. Perfekt när det är så här tråkigt väder.








En liten hörna.



Klart lillfia ska ha det lite fint.


Söndagsmiddag.



Tobias var duktig och lagade till en riktig kanonmiddag.
Det blev rotfrukter i ugn, fläskfilé och rödvinssås.
Vi har börjat titta på den gamla serien "En fyra för tre", någon som kommer ihåg den? Den serien är ju bara för skön!

Igår och Idag.

Var i Kisa igår. Började med att vi var hemma hos mamma och åt smörgåstårta. Sen åkte vi till Anna och Ante och lite senare var det av till världshuset för Rockabilly-fest. Det var trevligt och man träffade lite folk man inte sett på länge. Till att avsluta med var vi på efterfest med Marco, Sandra och deras vovve Santos.

Idag har Tobias, Ullis och jag suttit i solen och ätit våran första glass. Det var riktigt varmt och härligt.








Fest hos Danne och Sandra.

Tobias och jag satt hemma och lyssnade på musik och drack ett glas vin igår. Sen blev det lite spontant att vi gick hem till Sandra och Danne. Det blev verkligen trevligt. Först satt vi hemma hos dom och pratade och lyssnade på musik, sen gick vi till oss en stund. Efter det blev det att gå till parken och dansa in på småtimmarna. Jag har aldrig varit i Kvarnparken innan, men det var ju riktigt roligt!







Långfredagen.



Vi började dagen med en lång sovmorgon eftersom vi båda ändå är lediga.
Sen har det varit en väldigt lugn dag. Vi har lagat mat tillsammans och nu tittar vi på film. Blir att fortsätta dagen i soffan med några fler filmer, en riktigt mysig dag.

Glad Påsk på er!

Hittat i Norrköping.




Ni måste ju se vad jag hittade för fynd i Norrköping igår!
Det blev en T-shirt från Gina, 2st ögonskuggor och ett läppstift från make up store, ett lack från IsaDora i färgen Creamy Nude, tygskor och 3st kuddar till sängen från Chilli.


Roadtrip till Norrköping.

Åkte in till Linköping med Ullis i morse och mötte upp jennifer och hennes syster.
Sen tog vi en roadtrip till Norrköping tillsammans. Vi gick i en massa affärer och sen åt vi lunch.
Det var en mycket trevlig dag som vi absolut måste göra om.

När jag kom hem blev det mindre roligt.
Jag hoppade in i duschen och skulle sen föna håret, då gick elen i lägenhet igen.
Den här gången gick det inte att få igång det igen, även om vi stängde ner allt vi har.
Det blev att ringa runt, och några var här. Vi fick reda på att elproblem får vi betala själva.
Nu Försöker jag bli på bättre humör och väntar på att Ullis ska komma hit med pizza.
Förhoppningsvis kan någon komma hit nu ikväll, annars är vi utan el till på Onsdag.

RSS 2.0