29 Juni

Hela dagen har vi legat ute vid skogssjön och solat och badat, det har varit otroligt avkopplande. Vi åkte hem och lagade middag, det blev en regnbågsforell. Sen såg vi en film och sen tog vi med oss Ullis och åkte till Skogssjön igen och tog ett skvällsdopp.




Midsommarhelgen.

Sill&Färskpotatis, Nubbe, Snapsvisor, Cigarrer, Myggor, Femkamp, Bad, Sol, Bra musik, Vattenpipa, Grillning, Husvagn, Hescha hö, Bullens varmkorv och öl, Solbränna, Bada bastu, Trevliga människor, Spökhistorier och kräftor.

 












24 Juni.



På förmiddagen var vi inne i Linköping en sväng. Vi var på IKEA och köpte en hel bäddmadrass till våran dubbelsäng och så klart blev det lite ljus och några till saker till husvagnen. Vi åkte in till stan och åt lunch på en uteservering och köpte en liten grej på lagerhaus till Frank och Pia som är årets värdar för vårat midsommarfirande.

Sakerna på bilden är saker som ska in i husvagnen i morgon. Det är två matlådor till Astrid, en för mat och en för godis. Två filtar, en diskbalja, skärbräda, vinglas och vanliga i hårdplast, sugrör, resevattenskål till astrid, vinöppnare, bestick, diskborste och servetter.

Nu tar jag helg här!
Ska krypa upp i soffan och se på tv och äta filoncini med cantadou vitlök och basilika.

Mitt härliga sovrum och sängen med ny madrass och överkast:


Som att vara utomlands.




Vilken vacker sommardag det har varit!
Efter att jag slutade jobba cyklade jag hem och Tobias och jag åkte tillsammans till City Gross, Karlssons och Systemet. Så nu är allt handlat till midsommar och även dom första sakerna till våran husvagn. För det är faktiskt så gott folk, att från och med på fredag är vi med husvagn.

När vi kom hem tog vi med Astrid upp i parken och kastade frisbee. När vi kom tillbaka tände Tobias grillen och sen åt vi på balkongen. Gott som tusan! Efter maten tände vi vattenpipan och bara satt och njöt.

Här har ni tårtan jag gjorde förra Lördagen på Viktora och Daniells bröllopsdag


Dom senaste dagarna.

I Lördags efter att jag slutat jobbet cyklade jag hem och gjorde en jordgubbstårta. Mattias och Tommy kom förbi och fikade och jag åkte bort till Ullis som jobbade och lämnade en bit till henne. På eftermiddagen åkte Tobias och jag till Kisa. Först tittade vi på Viktoria och Daniels bröllop tillsammans med mamma och Tommy och sen kom även Therese. Vi grillade och hade en trevlig kväll tillsammans.

Igår förmiddag satt jag ute på balkongen i solen med Ullis. På eftermiddagen åkte Tobias, Ullis, Mattias och jag in till Linköping och mötte upp Jennifer och Henke. Först åt vi middag på Ghingis och sen gick vi upp till Pitchers uteservering och satt där och pratade och drack några drinkar. Det var verkligen en supertrevlig kväll.


17 Juni

Idag har Tobias och jag haft en heldag tillsammans.
I morse åkte vi till Norrköping och kollade in det nya köpcentret i Hageby. Det fick verkligen mycket väl godkänt. Det var fräsht, ljust och snyggt. Dessutom var alla i affärerna otroligt trevliga vilket man inte är van vid. Det kändes lite som att gå omkring på en flygplats utomlands.

Jag köpte mig ett par skor, en sjal, ett par örhängen och ett armband. Sen passade jag på att ta en drop in tid och klippte mig. Under tiden gick Tobias omkring själv och tittade i lite affärer.

När vi kom hem satte vi oss på balkongen och andades ut en stund. Du plockar Tobias fram en stort paket och jag blev helt paff. Jag öppnade och där i låg en otroligt fin väska från Guess. Jag blev så förvånad och jag fick tårar i ögonen. Tack så otroligt mycket Tobias! <3

Nu ska jag ställa mig och skrapa färskpotatis, sen ska vi sätta oss ute på balkongen och äta middag. Astrid har gått och lagt sig, hon är helt slut efter vattenkrigen hon, jag och husse hade för en stund sen uppe på kullen.





16 Juni

I förmiddags gick jag upp till Ullis och höll henne sällskap under tiden hon tvättade. Mattias kom och hämtade upp oss i cadillacen och vi åkte tillsammans in till Linköping. Det blev mat på kebabbaren och sen inhandlade jag en väska, skor och nya solglasögon. Planerna var från början att Ullis och jag skulle till Vadstena ikväll, men under dagen ändrade vi oss och bestämde att vi skulle gå till Gästisparken och se Magnus Bäcklund. På vägen hem från Linköping bestämde vi oss för att grilla och när vi hade gjort det var vi helt slut och orkade inte gör nått. Istället tog vi ett glas vin och tänkte att vi skulle testa min nya vattenpipa. Men våran tur trogen fick vi aldrig igång den.




15 Juni

I Torsdags gjorde jag räkmackor och på kvällen fick jag besök av Ullis, Johanna, Mats och Mattias. Vi tittade på tv och hade en trevlig kväll.

I Fredags var Tobias och jag och tittade på Emelis student. Spöregn och svinkallt var det, men hon var glad ändå. Mamma lyckades låsa in bilnycklarna i bilen så Tobias fick köra ner henne till Kisa så hon kunde hämta extranyckeln. Under tiden dom var iväg åt Tommy, jag och Julia på Subway. På kvällen var jag på bug run, det var inte så mycket fart på det pga det dåliga vädret.

I Lördags morse hämtade vi upp Emeli och Erik i Lkpg och åkte till Kisa för Emelis studentskiva. Vi jobbade som dårar med att få upp partytältet i blåsten, men sen var det ändå för kallt för att sitta ute. På kvällen gick jag tillsammans med mamma och Tommy till Kisaparken för att se Björn Rosenström. Var inte så mycket folk och tur var det, fyra strömavbrott in i spelningen fick dom ställa in.








9 Juni



Jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men det har varit så vackert väder här ett tag nu, och då har jag valt att vara ute och njuta istället. Men nu är jag tillbaka!

I Fredags var jag först på Mats student tillsammans med Ullis och Mattias. Sen åkte Tobias och jag till Kisa och gick på födelsedagsfest tillsammans med mamma och Tommy. I Lördags var vi ute i Västra harg och solade och grillade och i Söndags jobbade jag. Nu har jag lite långledigt till nästa Måndag och titta vad som hände med vädret! Det är så typiskt..

Nu ska jag krypa upp i soffan, läsa tidningar och äta körsbär.

RSS 2.0