kilarpssjön.

Vilken mysig dag vi har haft!
Vi började dagen med att åka ut till Kilarpssjön och fiska, en sketen liten mört var allt vi fick. Men det gjorde inget, vi solade och Astrid badade. När vi skulle gå tillbaka till bilen träffade vi på några får som blev riktiga kompisar med Astrid. När vi kom tillbaka till Mjölby var vi inne på bokhandlen och sen åt vi en bakad potatis på Skånska Lasse. Nu ska jag sätta mig på balkongen och läsa en stund. Sen blir det att inviga våran iordninggjorda balkong med några iskalla corona och pigelindrinkar.














Storhandlat.

Vi tog en sväng till Mobilia för lite storhandling, vi var också på deras växthus och köpte grejer till balkongen. Det blev en bordstomatplanta, blommor och en liten balkonglåda. När vi kom hem gjorde jag lunch. Det blev en röra av creme fraiche och majonäs med dill, rödlök, röd stenbitsrom och räkor i pitabröd. Vi åt ute på våran fina balkong.

Jag har hunnit med att göra lite fint i vardagsrummet också. Nu ska jag bara få in tvätten i garderoben och sortera in alla viktiga papper i pärmarna jag köpte förut idag. Sen blir det spakväll med Ullis.






Shopping, grillning och Eurovision.

Tidigt igår åkte Ullis och jag in till Linköping med hennes nya bil. Vi åt frukost på Ikea och gick sen igenom affärerna på Ikano. Innan vi åkte hem hämtade vi upp Mattias och Mats. När vi kom hem startade vi grillen hemma hos mig och Tobias och så kom Ullis, Sofie, Mattias, Mats och Tommy. Vi åt mat och sen tittade vi på Eurovision.

Idag blir det en lugn dag efter dom senaste dagarnas upptåg. Dessutom ska jag jobba på Lördag. Nu ska jag äta jordgubbar till frukost.

Våran frukost på Ikea, 10kr


Jag idag och mina nya fina skor


Mattias och Mats fina teckning och jordgubbarna jag ska äta nu

Sommar-shopping.

Idag har jag varit inne i Linköping med Tobias.
Först var vi inne på Indiska och jag köpte martiniglas, en klänning, en tunika och en kofta. Sen var vi på Gina och där köpte jag korta legings och en tunika, örhängen och ett armband. Slutligen var vi på H&M där jag köpte strumpor och ett blått nagelack.






En riktig sommardag.

Jag började dagen med att tvätta, damma, dammsuga och tvätta golv.
Sen gick jag till nyfiket med Ullis och Mattias och åt glass.
Efter det gick vi upp på berget och solade och kastade boll med Astrid.
Till middag blev det färskpotatis, sill, gräslök och burkskinka.
Sen åkte Tobias och jag en sväng i den nybesiktade Sierran.








Min Lördag.

Vi började dagen med att åka ner till Kisa. Först åkte vi hem till mormor och morfar och satt i deras trädgård och pratade en stund. Sen åkte vi till Micha och Sven-Inge och firade Sven-Inges 50-års dag. Efter det åkte vi hem till Mamma och Tommy, Tommy fick en försenad födelsedagspresent och vi grillade och spelade spel. Vid 23-tiden var vi hemma i Mjölby igen och då blev vi bjudna på fest. Vi åkte dit och gick inte hem förän halv fyra inatt.














En sväng till Lkpg.

Idag på förmiddagen åkte Tobias och jag till Linköping.
Först var vi på IKEA och sen gick vi igenom Ikano innan vi åkte hem igen.
Jag köpte ljus, växter och tavlor på IKEA och en skjorta och en T-shirt på Gina. 






Grillning i Kisa.

Igår blev det spontant bestämt att vi skulle åka ner till Ullis mamma och grilla. Vi spelade kubb och åt Peters hemmagjorda potatissallad och grillat och hade en mycket trevlig kväll.



Vadstena.

Igår åkte vi på Utflykt med Mattias och Ullis.
Vi åt glass på sjömagasinets raststuga och sen gick vi en runda nere vid vattnet.
Vädtret var inte det bästa men det var trevligt ändå.










Häng på balkongen.




Vilken härlig kväll!
Jag sitter på balkongen tillsammans med Tobias och Astrid.
Astrid tittar på folk och Tobias och jag fikar på kladdkakan jag precis bakade.

Måndag.



Tobias tog med sig Astrid och kom och mötte mig på jobbet när jag gick av i morse. Sen gick vi tillsammans hem och Ullis kom och vi åt en sen frukost tillsammans. Vi åkte till Kvarnen och handlade och sen satt vi hemma hos oss och tittade på Ice Age 3 eftersom regnet öste ner utanför.

Nu i eftermiddag har jag gjort en riktigt god laxsallad och tittade på Roast på Berns. Sen ringde Sandra och vi gick ut och gick en sväng i solen. Nu i eftermiddag har det blivit riktigt varmt och vackert väder.

En dag i Västra Harg.



Vilken härlig dag det blev!
Soligt och varmt och vi började dagen med att äta ute. Sen handlade vi och åkte ut till Harg. Tobias och Tommy tvättade bilarna och jag åkte Camaro med Micke. Det var inte helt fel vill jag lova. Sen hämtade vi upp Ullis och så grillade vi. Sen gjorde vi en liten brasa på kvällen och killarna sågade ner grenar från ett träd. Sen öppnade sig himlen och det började ösregna, så då satt vi på altanen och lyssnade på regnet.









Fest hos Ullis.














Nya Elle.



Har precis ätit middag och nu var det tänkt att jag skulle sätta mig och läsa min nya Elle. Men ögonen faller ihop hela tiden så det slutar nog med att jag får gå och lägga mig en liten stund. Det har verkligen varit grått och tråkigt hela dagen idag, är nog mycket det som gör mig så trött.

Grillning i Västra Harg.

Vi åkte ut till Harg och startade grillen. Vi fick två olika sallader, en med tomat, lök och vinägrett och så en varm sallad med halloumi, grillspett med champinjoner, ytterfilé, paprika och rödlök och klyftpotatis, vitlöksmör och tsatsiki. Herre gud så gott det var! Efter maten satt vi kvar en stund och Ewa trimmade Tobias hår.



Tisdag i solen.

Var i Lkpg och åt på Bosses i det fina vädret.
Gick en promenad och sen åkte vi hem igen.
Satt på balkongen och solade, lyssnade på musik och drack rosé.
Nu är det snart dags att åka ut till Harg och grilla, livsnjutardag med andra ord. 




Utflykt.

Först var vi vid Tåkern fågelsjön och var uppe i deras utsiktstorn. Astrid blev väldigt farcinerad och kunde ha stannat där och tittat på fåglarna hela dagen. Stopp nr2 blev Omberg och vättern och sen åt vi lunch på ett Värdshus i Hästholmen.

Vid Tåkern:













Omberg och Vättern:















Världshuset i Hästholmen:






Fredag förmiddag.



God morgon på er!
Igår efter att jag slutat jobba på morgonen åkte Tobias, Ullis och jag in till Lkpg. Vi åt lunch tillsammans på butterfly och sen köpte vi två par skor till Tobias.
Idag började jag dagen med sovmorgon och låg kvar och läste en stund till Tobias kom tillbaka från Ams. Vi åkte till Kvarnen och handlade och jag ringde mamma och planerade lite inför i morgon när det blir Kisamarken. Nu ska jag titta på webtv och äta årets första jordgubbar, mums!

Home sweet home.

Eftersom det har regnat hela dagen och vi båda har varit hemma pga att Tobias blivit av med jobbet och jag var ledig passade vi på att storstäda. Vi har plockat undan en massa saker, dammat och dammsugat, tvättat golv, strykt tvätt och vädrat mattor. Jag har också hunnit duscha och Tobias är snart klar med maten. Nu är det så fint här och luktar så gott, så man kan inte annat än vara nöjd med sig själv.

Vardagsrummet:


Matsalen:


och sovrummet och köket:

Shopping i Norrköping.



Efter vi varit i Söderköping tidigare idag tog vi en sväng till Norrköping.
Vi var inne på Rusta och House och jag köpte en bokhylla och ljuslycktor till det. Jag tyckte det blev riktigt snyggt och bra faktiskt. Jag är verkligen nöjd!

Smultronstället.

Idag tog Tobias, jag och Ullis en roadtrip till Söderköping.
Vi åt på tok för mycket glass, besteg berg och tittade på fantastisk utsikt.
Det har verkligen varit en solig, varm och trevlig dag.





Min söndag.



Vi började dagen med en promenad i solskenet, vi gick också förbi konsum och köpte croissanter och gick hem och åt frukost. Ullis och Tommy var här på förmiddagen och vi tittade på filmen PS. i love you. Sen har jag duschat och tobias har tvättat och bäddat rent i sängen. Vi åt taco och tittade på reprisen av desperate housewives och nu har jag legat på sängen och läst. Nu ska jag titta på Gossip Girl och ta det lugnt.

Temafest hos Danne och Sandra.

Porrtema.












Valborg.



Hämtade upp Tommy i Västra Harg på dagen och sen åkte vi ner till Kisa.
Regnet öste ner med mot kvällen var det riktigt skapligt väder.
Vi åt korv, eldade, sköt raketer och sköt potatiskanon.
Senare på kvällen kom Ullis och Mattias också.

RSS 2.0